Bericht van Embrio
aug 9, 2010

The road to Como voorlaatste week

Het is inderdaad bijna zover en dat van die laatste loodjes blijkt toch wel te kloppen.
Op het moment dat ik dit schrijf voelen mijn benen loodzwaar en ben ik echt fysiek moe.

Maandag begonnen met een kort loopje van 40minuten, loslopen van vorig weekend.
Dinsdag ’s middags een duurloopje van 12km en ’s avonds met Christophe Dhooge een kleine 60km op den dijk gaan bollen.
Woensdagmiddag in zwembad 4000m continu swim, kwestie van zeker te zijn dat we de afstand in Como aankunnen. Na bijna onozel baantjes getrokken te hebben, eruit in 1u16min. ’s Avonds nog een kort bosloopje van 40min.
Donderdagmiddag opnieuw zwemmen, maar wegens tijdsgebrek iets minder lang, een kleine 2km. ’s Avonds wat gesleuteld aan de fiets en ligstuur, extra bidon houders en buiszakje erop gezet. Daarna 40km gebold op den dijk solo en redelijk stevig met 32/u gemiddeld.
Vrijdag enkel ’s avonds een kort bosloopje van 40min.
Zaterdag dan afgesproken met Superskoep om een duurloop van 30km te doen. Het eerste uur en een kwart kregen we nog gezelschap van Jan Jacobs en lag het gemiddelde misschien net wat te hoog, daarna iets rustiger en na 2u28min zat deze belangrijke test erop. Volgende zaterdag opnieuw.
Zondag met de Heuvinckskes afgesproken om de dodentocht te gaan fietsen, en eerlijk is eerlijk, zoals Filip bergop vliegt, dat is om jaloers te zijn, maar ja die sprinkhaan weegt dus niks. Het gemiddelde lag redelijk hoog ook, ondanks het feit dat we de eerste 30km echt op een toeristentempo reden. Uiteindelijk net geen 29/u gemiddeld en ik had alles bij elkaar 120km.

Ik ga nu mijn laatste week in en ook deze zal nog lastig worden, ik ben van plan om nog minstens elke afstand eens volledig te doen. Dwz nog eens 4km swim continu, 120km fietsen op goed tempo en nog eens 30km run. Daarna zal het ginder aan de form van de dag afhangen en niet aan een of ander hogere macht, tenzij Murphy ;-).

Mijn voorlaatste gewicht stats: met deze week extra op voeding en drank te letten (lees nul alcohol, nul snoep en sauzen), ging er toch snel wat af en hang ik nu op 70.4kg. Onder de 70 moet zeker lukken nu tegen volgende zondag.
 

Terug